Reactie plaatsen

Reacties

Karen Feberwee
2 maanden geleden

Wij hebben vandaag een hele leuke workshop vlinder prepareren gevolgd. Duidelijke uitleg mijn zoon van 12 kon het goed volgen. echt een aanrader! wij gaan hier nog meer workshops volgen.

Pamela
8 maanden geleden

Vandaag een leuke workshop vlinder prepareren gedaan. Met zeer goeie uitleg en hulp. Zeker aan te raden. Zal ook inschrijven voor de andere workshops. Fijne mensen

Bonita
een jaar geleden

Zaterdag 1 april hebben wij met een groepje de workshop vlinders & kevers prepareren gedaan. Amber & Floris kwamen naar de boerderij toe. Wat een leuke mensen! Ze vertellen met veel passie en verstand over hun werk en de dieren. Ze hadden ook rupsen mee om aan ons te laten zien en dingen over te vertellen. Tijdens de workshop is er veel aandacht en tijd voor iedereen en helpen ze je graag. Ik heb het onwijs naar me zin gehad, veel gelachen en veel geleerd. Wil zeker nog een vervolg workshop doen. Ik raad deze workshop zeker aan 😊

Marlous
een jaar geleden

Na de workshop vlinders prepareren ook de workshop kevers prepareren gevolgd. We hebben tijdens de workshop meerdere kevers op verschillende wijze geprepareerd. Erg leuk, leerzaam maar vooral ook een super ontspannen en gezellige middag gehad. Het resultaat is super en de kevers zijn nu aan het drogen. Ik kan niet wachten om ze in een mooie lijst te doen. Kortom: aanrader!

Madelon Miltenburg
een jaar geleden

4-2-2023

Vandaag de cursus kevers prepareren gevolgd op mijn verjaardag!
We hebben met hele mooie insecten mogen werken en hebben stap voor stap verschillende werkwijze mogen uitproberen. Het was super gezellig en ontspannen. Kan nu al niet wachten om weer een nieuwe cursus te volgen!
Bedankt voor de leuke verjaardag 🐞

Rianne van Dijk
een jaar geleden

Vanmorgen de workshop vlinders prepareren gevolgd.
Je word ontzettend warm begeleid door Amber en Floris.
Het begint al vooraf met contact via de mail of sociale media, zo hartelijk!
De workshop heb ik als zeer leuk ervaren, veel informatie gekregen en de ruimte gekregen om vragen te stellen.
De tijd was zo om! Wat mij betreft had het best langer gemogen, wat ontzettend leuk om te doen!

Amber en Floris kweken een aantal vlinder en mot soorten thuis, ze verzorgen ze met liefde en nadat Amber vertelde over een (dacht een) mot die niet zelfstandig zichzelf kon voeden dat ze ze elke dag voedde. Hier heeft de Instagram pagina ook een filmpje van staan. Wat geweldig om te zien!

Kortom, ik ben helemaal om!
Amber en Floris, heel erg bedankt!!

Chloë
een jaar geleden

8 oktober ben ik samen met mijn broer voor de workshop vlinders prepareren. Ik was al om hoe Amber en Floris met je wensen omgaan. Niks is te gek. Zo heb ik laatst nog een mooi doosje met 2 vlinders (athans een Luna mot en een kleine vos) kunnen samenstellen. De uitkomst is fantastisch. En nu na 3x bij hun mooie creaties te hebben gekocht, stond ik te trappelen om samen met mijn broer zelf vlinders te prepareren. Ik heb nog meer respect voor hun, hoe mooi ze de vlinders etc kunnen prepareren en de begeleiding die ze gaven tijdens de workshop. Dus wat je ook doet, een vlinder etc. koopt, iets naar smaak/idee laat maken/vormgeven of bij hun de workshop doen, het is een enorme aanrader!

Liesbeth
een jaar geleden

Afgelopen februari 3 vlinders gekregen voor mijn 40e verjaardag. Nog elke dag geniet ik ervan. Zo ontzettend mooi. En de gedachte dat ze natuurlijk zijn overleden maakt ook een hoop goed. Denk dat er volgend jaar nog meer bij gaan komen.

Lucia
een jaar geleden

8 oktober de workshop vlinders prepareren gevolgd bij Amber en Floris. Hartstikke fijne sfeer waarbij er echt de tijd werd genomen duidelijke instructies te geven en je aan te moedigen (want het was soms best lastig!). Ik voelde erg de ruimte alle vragen te stellen die ik maar wilde. De begeleiding was gewoon super. Ook het contact via sociale media werd uitvoerig, snel en vriendelijk beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dan TOP en ga zo door, ik kijk uit naar een volgende cursus! Bedankt Amber en Floris!!

Bas & Call
een jaar geleden

8 oktober hebben wij de workshop van Amber en Floris gevolgd. Dat was een hele leuke en leerzame workshop, waarbij alles tot in de puntjes wordt uitgelegd. Superleuk om te doen. Ook meteen lijstjes gekocht om de vlinders over een paar weken in te doen. We kunnen niet wachten tot ze opgedroogd zijn.